Start, Diner & Finish 2019

Start

“De Langste Nacht” 2019 start op de finish locatie van 2018. We beginnen bij Lands Huys in Bourtange met een kopje koffie en vanaf 16:00 zullen de deelnemers vertrekken.
Lands Huys
Meer over onze start locatie is te vinden op de website van het restaurant.

Stamppot

Het eerste deel van de route brengt de deelnemers in westelijke richting van Groningen naar Friesland, al snel wordt het donker en zo rond 20:00 zal er het traditionele stamppot buffet zijn bij restaurant De Koningshof in Heerenveen.
De Koningshof Meer informatie over onze stamppot locatie vindt je op de website van het restaurant.

Middernachtstop

Nadat de maag van de deelnemers en de tank van de auto gevuld is gaat het zuidwaarts, al snel wordt het wat stiller op straat, we gaan de polder in om een bezoek te brengen aan het RDW testcentrum in Lelystad, voor een unieke ervaring rijden met de Healey op de kombaan in het donker. Geheel in stijl houden wij een klein feestje in een van de garages. De deelnemers aan de instap klasse zullen vanaf hier weer huiswaarts keren.
RDW Lelystad

Laatste stop

De sport en tour klasse gaan door en nadat de bestuurders even los zijn gegaan op de RDW baan, dient eenieder zich weer keurig aan de verkeersregels te houden op het vervolg van de tocht naar het zuiden. Inmiddels is het dan ook echt nacht geworden en voor sommige komt de man met de hamer om de hoek kijken. In Elst bij Octagon parts zal voor de laatste keer halt gehouden worden om even uit te rusten en bij te tanken zodat de man met de hamer verslagen kan worden.

octagonparts

Finish

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar de beloning laat niet lang meer op zich wachten, tegen het ochtend gloren doemt voor de volhouders in de verte het hotel Mastbosch in Breda op, de finish locatie van “De Langste Nacht” 2019. Nog even volhouden, want daar wacht het ere metaal op de volhouders en na een welverdiend ontbijt zullen de prijzen bekend gemaakt worden.
hotel MastboschMeer informatie over onze finish locatie vindt je op de website van het hotel.

 

Dé Healey Nacht rally van Nederland