De Langste Nacht

Editie 2021 verplaatst naar 2022

Tot onze spijt hebben wij het besluit moeten nemen om “De Langste Nacht” wederom uit te gaan stellen. Door de lockdown aan het begin van het jaar zijn een aantal rally’s die toen gepland stonden en waarvoor een groot aantal Healey rijders zich al had ingeschreven verplaatst naar het einde van het jaar, precies rond onze nacht. Sinds een paar weken weten we dat de onderdelendag er ook nog bij is gekomen uitgerekend in hetzelfde weekend. Door dit drukke programma in het najaar verwachten wij daarom
dat het aantal deelnemers niet meer op zal lopen en het huidige
deelnemers veld is helaas te klein om een evenement door te kunnen laten gaan. In overleg met het bestuur van de DHC hebben wij daarom dit moeilijke besluit genomen.

Maar we blijven volhouden, 3 keer moet scheepsrecht zijn en daarom verplaatsen we “De Langste Nacht” naar het tweede weekend van november (12/13 november) 2022. Een en ander hangt nog wel af van de beschikbaarheid van de pauzelocaties. Binnenkort zullen we daarover meer bekend kunnen maken.

Bestaande inschrijvingen gaan automatisch mee en wij gaan er van uit dat deze nieuwe datum in een rustigere periode voor de meeste Healey rijders, navigatoren en vrijwilligers zal liggen.

Louis & Marcel