Hotel Limbourg

De Langste Nacht 2018

De 11de editie van De Langste Nacht staat inmiddels in de steigers. Wij hebben Eric Klunder weer bereid gevonden om voor ons de route uit te zetten. De bekende kenmerken van de DLN blijven uiteraard in tact. Zo starten we dit jaar in het zuiden van het land, eten we onderweg weer stamppot en finishen we in een noordelijke provincie. Maar wij proberen aan deze – voor ons als organisatoren de eerste – editie wel onze eigen invulling te geven.
Zo willen wij nog meer dan voorheen benadrukken dat De Langste Nacht een DHC/AHOCN club evenement is. Omdat er slechts 40 startplaatsen zijn willen wij die leden die niet in de gelegenheid zijn om zelf mee te rijden, toch de mogelijkheid bieden om zo veel mogelijk van het evenement mee te maken. Om te beginnen starten we in Sittard op het marktplein. Vrijwel tussen de marktkramen (makkelijk, mocht je nog wat vers fruit ofzo mee willen nemen voor onderweg). We hebben de regio Limburg bereid gevonden om de start te begeleiden en het plein in de juiste stemming te brengen. Dus ook als je niet mee gaat rijden is het toch zeker de moeite waard om er bij te zijn als de helden van de nacht om 16:00 van start gaan vanuit het rally hoofdkwartier Hotel De Limbourg.De stamppot locatie is voor de ‘die hards’ een bekende. De Diepen in Milsbeek zal net als in 2013 voor ons de inwendige mens verzorgen. De stop rond het middernachtelijk uur komt voor rekening van de regio oost die de rally karavaan zullen ontvangen op een bijzondere locatie, waar naast een snack de deelnemers ook een verrassing wacht. De stop in de nacht om ca 03:00 zal bij Restaurateur Ton Blankespoor in Koekange zijn.

Bij het gloren van de ochtend rijden we Bourtange binnen, waar we bij Lands Huys het ontbijt zullen nuttigen en de uitslag bekend gemaakt zal worden. De helden die de finish halen zullen genoeg hebben om over na te praten. Onderweg zullen weer vele vrijwilligers de tijdcontroles bemannen.

Mocht je nog twijfelen om in te schrijven, doe het dan nu. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik hier voor het inschrijfformulier. En voor diegenen die niet kunnen of willen inschrijven zijn er dit jaar genoeg mogelijkheden om De Langste Nacht weer van dichtbij mee te maken. Kom massaal naar de TC’s die wanneer de route definitief is, op de website van de AHOCN en van DLN zullen worden vermeld.

Ga je al vrijdag naar Sittard dan hebben wij een special ‘DLN arrangement’ bij hotel De Limbourg, direct bij het hotel te boeken onder vermelding “deelnemer DLN”.

Eenpersons kamer € 85,- / Tweepersoonskamer € 95,- Prijzen exclusief citytax à € 2,00 p.p.p.pn

Gasten kunnen gebruik maken van het HP arrangement, je betaalt dan € 27,50 p.p. voor een 3-gangen menu ipv € 34,50

Parkeren kan je in de openbare Odaparking voor € 5,00 en in de apart afgesloten en bewaakte parkeerplaats van Hotel MERICI (Ursulinenparking) voor € 10,00 per nacht.